POSZUKUJĘ CIEKAWEJ KSIĄRZKI
    POSZUKUJĘ CIEKAWEJ KSIĄRZKI                 FAQ      Szukaj      Użytkownicy   
  · Zaloguj Rejestracja · Profil · Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  

Badź piękna tego dnia. Suknie Ślubne dla Ciebie na ten wyjątkowy dzień

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość
xXMaLwInAXx 
Milczek

Wysłany: 2010-02-01, 15:16   POSZUKUJĘ CIEKAWEJ KSIĄRZKI

Przeczytałam juz pełno ksiąrzek lecz szukam jakeś kolejnej. Szczegulnie interesuje mnie jakiś ciekawy horror,który morzna by sporkać w bibliotece miejskiej.

Reklama

Miejsce na reklame!
Misriya 
Zaglądacz

Wysłany: 2010-02-01, 16:30   

słownik ortograficzny będzie jak znalazł

Rune 
Nowicjusz

Wysłany: 2010-02-01, 17:24   

Misriya napisał/a:
słownik ortograficzny będzie jak znalazł

To chyba jakaś prowokacja, bo ja lepiej w pierwszej klasie szkoły podstawowej pisałam :-)

disco diva 
Nowicjusz

Wysłany: 2010-02-03, 20:57   

Wiecie, dysleksja jest dość popularna, więc nie oceniałabym ludzi zbyt pochopnie^^
Jeśli szukasz ciekawych horrorów, to Stephen King będzie idealny, na pewno mnóstwo jego książek znajdziesz w bibliotece miejskiej^^
Peace&love

disco diva 
Nowicjusz

Wysłany: 2010-02-03, 21:00   

Choć muszę przyznać, że prowokacja jest w tym przypadku bardzo możliwa *_*

Misriya 
Zaglądacz

Wysłany: 2010-02-03, 23:05   

disco diva napisał/a:
Wiecie, dysleksja jest dość popularna, więc nie oceniałabym ludzi zbyt pochopnie

Owszem, jest popularną wymówką na nieznajomość podstawowych zasad ortografii. Pomijam już fakt, ilu dyslektyków ma prawdziwy problem, a ilu załatwione papiery, ale chyba nie jest wielkim problemem zainstalowanie sprawdzania pisowni w przeglądarce. Też mam papier o dysleksji, a jakoś nie walę byków w co drugim słowie.

Nie zdziwiłabym się wcale, gdyby to była prowokacja, ale patrząc na to, co się dzieje w internecie, nie wykluczam, że ktoś na prawdę może tak pisać :roll:

Dorekk 
Czytelnik

Wysłany: 2010-02-04, 09:19   

U mnie stwierdzono dyslekcje gdy byłem w gimnazjum, ale tym orzeczeniem można się co najwyżej podetrzeć bo nie było mi kompletnie potrzebne na testach kompetencji bo ja nauczyłem się błędów nie robić. W szkole średniej w ogóle postanowiłem sobie z tą pierdołą dać spokój bo na maturze świstek daje mi tylko więcej czasu i nic poza tym. Wszystko jest do nauczenia. Wystarczy ćwiczyć pisownie, a nie zasłaniać się jakimiś dys.

disco diva 
Nowicjusz

Wysłany: 2010-02-04, 16:52   

Ok, pewnie zgadzam się, ale 12 lat to 6 klasa podstawówki? Zdarza się. Jednak pisanie "ksiąrzka" na forumksiazki.pl, jest trochę pokręcone.Peace.

Magrat 

Wysłany: 2010-02-04, 16:57   

temat o dysach zdaje się jest ;)

Plotkara 
Czytelnik

Wysłany: 2010-02-06, 15:50   

Nie wiem czy w wieku 12 latu można polecić jakiś horror. Zgadzam się King będzie odpowiedni. :]

lukasz18dg 
Nowicjusz

Wysłany: 2010-07-17, 21:40   

Dorekk napisał/a:
U mnie stwierdzono dyslekcje gdy byłem w gimnazjum, ale tym orzeczeniem można się co najwyżej podetrzeć bo nie było mi kompletnie potrzebne na testach kompetencji bo ja nauczyłem się błędów nie robić. W szkole średniej w ogóle postanowiłem sobie z tą pierdołą dać spokój bo na maturze świstek daje mi tylko więcej czasu i nic poza tym. Wszystko jest do nauczenia. Wystarczy ćwiczyć pisownie, a nie zasłaniać się jakimiś dys.

Oj nie kiedy się przydaje taki papierek, pomocny jest kiedy ci brakuje czasu. ;]
Co do tematu uważam, że jest prowokacją nic innego. Po nicku już myślałem, że zaraz ujrzę pokemonowe pismo chociaż to nam darowała autorka ;]

Przemek0911 
Nowicjusz

Wysłany: 2010-07-29, 17:14   

:D

Odpowiedz do tematu