|
 |
|
Mgła |
| Autor |
Wiadomość |
buziaczek
Bywalec bibliotek
Wiek: 21 Dołączyła: 11 Cze 2007 Posty: 326 Skąd: Okolice Wrocławia
|
Wysłany: 2008-12-08, 17:44 Mgła
|
|
|
Droga bez powrotu, kierunek w przeciwną stronę.
Tu mgła, co czule objęła nas - mnie i serce.
Rysuje węglem na skrawku pobitej szklanki
Usmiech smutku i patrze jak mgla na nim osiada.
Ciepla mgla,
Czuła mgła,
Uteskniona mgła,
Lśniaca mgła
Obejmuj mnie juz zawsze.
Mnie i wegielny usmiech smutku
Na kawałku szklanki wbitym w swieze blizny...... |
|
|
|
 |
Reklama
|
|
 |
minstrelka
Wielki miłośnik literatury

Wiek: 22 Dołączyła: 02 Cze 2007 Posty: 1167 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2008-12-08, 20:01
|
|
|
| węgielny uśmiech smutku... nie, nie rozumiem. może jestem za głupia, może brak mi wyobraźni. ale struktury Twoich wierszy są koszmarne, dziewczyno. pierwsza zwrotka - kobylasta. druga - takie tyci tyci. trzecia - już sama nie wiem co. nic szacunku do czytelnika ani zrozumienia i postawienia się na jego miejscu. może tego Ci właśnie brakuje - obiektywnego spojrzenia na swoje pisanie. czy Ty w ogóle czytasz wiersze po skończeniu ich czy z uśmiechem triumfu wrzucasz je na forum, bez ponownego przejrzenia, wprowadzenia zmian (a przydałyby się, oj, przydały)? no ratunku... |
|
|
|
 |
mati93
Stały czytelnik

|
Wysłany: 2008-12-12, 20:32
|
|
|
| Bez urazy, ale możesz wyjaśnić swoją interpreatcje, bo nie wiem jak się do tego odnieść. |
|
|
|
 |
Skarlet1401
Zaglądacz

|
Wysłany: 2008-12-13, 00:35
|
|
|
O matulu trzymaj mnie bo upadam....
Cóż to za twór tutaj spłodziłaś nam? Nie no mnie też chyba czegoś brakuje bo kompletnie nie zrozumiałam o co w tym wierszu chodzi. Znów brak polskich znaków, co na prawdę utrudnia czytanie. A widzę, że możesz ich używać, więc zacznij proszę.
Osobiście prosiłabym o wyjaśnienie tematyki wiersza i o czym myślałaś pisząc go. Bo jak narazie jest dla mnie kompletnie niezrozumiały. Nic więcej powiedzieć nie mogę, bo nie wiem co |
|
|
|
 |
|
|
Suknie Slubne
|
|
|