|
 |
|
Gry komputerowe |
| Autor |
Wiadomość |
sQra
cinnamon girl

|
Wysłany: 2006-08-13, 13:00 Gry komputerowe
|
|
|
Czy oprócz tego, że jesteście miłośnikami książęk to lubicie gry komputerowe? Jeśli tak to jakie? Ja jestem fanką RPG, strategii i strategii turowych, RTS...dobra ponieważ nie jestem dobra w nazewnictwie gatunków to moze poprostu wymienię moje ulubione:
Heores of might and magic wszystkie części
Baldurs Gate
Icewind Dale
Neverwinter Nights
Warcraft
Nox
Faraon, Zeus, Cesarz
The Sims II
i Książe i tchórz - świetna przygodówka |
|
|
|
 |
Reklama
|
|
 |
szeolin
Nowicjusz

Wiek: 20 Dołączyła: 12 Sie 2006 Posty: 26 Skąd: patrz avatar
|
Wysłany: 2006-08-13, 13:07
|
|
|
| Przez jakiś czas grałam w RPG, ale zabierają mi za dużo czasu i myśli. Bardzo lubiłam Black&White, Zeusa, Faraona, Settlersów, ale to wszystko raczej już jest za mną. Obecnie czasami gram w The Sims II, wchodzę również na internet, na partyjkę Scrabblów (chyba tak się to pisze). |
|
|
|
 |
Tanit
Czarnoskrzydła

Wiek: 22 Dołączyła: 09 Lut 2006 Posty: 742 Skąd: Z Piekła rodem
|
Wysłany: 2006-08-13, 14:19
|
|
|
Swego czasu sporo grałam... Zeus, simsy, ale jak dorwałam sie kiedys do cudnego RPG Neverwinter Nights... eh nic już nie było takie same =P To zdecydowanie najlepsze RPG! Ale również Grałam w Etherlords czy Spellforce (też świetna gra!!).
Teraz grywam tylko w sieciówkę MapleStory. Naprawdę warta polecenia !
Au revoir! |
|
|
|
 |
Gianna

|
Wysłany: 2006-08-13, 15:26
|
|
|
| Ja kiedyś grałam w Simy I i II. Jedynka zwłaszcza Zwierzaki i Wakacje są moim zdaniem najlepsze. II jest owszem fajna, ale jak dla mnie zbyt dużo tam opcji. Teraz po wirusie nie mam nic na komputerze i jestem zadowolona, bo szkoda mi czasu na to. |
|
|
|
 |
kubekszachisty
Zaglądacz

|
Wysłany: 2006-08-13, 15:41
|
|
|
Ja ma ten problem, ze wszelkie gry bardzo szybko mi sie nudza. Gram w cos pare dni, a pozniej zostawiam gre na pare tygodni nawet
Uwielbiam HOMM III, no a teraz zdobyłam HOMM V i nie moge sie napatrzec ZAjebista grafika. Szczegolnie jak sie wchodzi do zamkow
Poza tym Quake ---> jesli chce sie szybko wyżyć
BloodRayne
Call Of Duty
Europa Uniwersalis -> II wojna światowa
No i jedna z moich ulubionych --> chicken invaders |
|
|
|
 |
faust
Stały czytelnik

|
Wysłany: 2006-08-13, 16:38
|
|
|
Jesli chce pomyslec:
- Heroes IV
- Europa Uniwersalism II
- Gry managerskie
Jesli chce sie wyzyc/milo spedzic nudny wieczor ze znajomymi
- Fifa 2006
- ISSO Pro
- cokolwiek w czym da sie szybko opanowac gre na 2
Internet
www.managerzone.com -pilkarski manager internetowy.Na poczatku niebezpiecznie wciaga.
I jeszcze zagralbym sobie przez net w EU II wiec jesli ktos ma jakies doswiadczenie to na priva. |
|
|
|
 |
Tooreck
Nowicjusz

|
Wysłany: 2006-08-13, 21:09
|
|
|
Kiedyś różnej maści strategie (Settlers, Faraon, Sim City). Teraz raczej tylko Fifa 2006 |
|
|
|
 |
Naia
Mól książkowy ...Katasza

Wiek: 22 Dołączyła: 19 Lip 2006 Posty: 824 Skąd: Rzeszów/Kraków
|
Wysłany: 2006-08-13, 22:38 Re: Gry komputerowe
|
|
|
| sQra napisał/a: | The Sims II
i Książe i tchórz - świetna przygodówka |
pod tymi dwiema się podpisuję, już gdzieś chyba wspomniałam, że od The Sims 2 jestem wręcz uzależniona, chociaż muszę się pochwalić, że ostatnimi czasy poczyniłam poważne kroki, żeby się tego nawyku pozbyć a Księcia i Tchórza uwielbiam bajeczna grafika, przyjemna muzyczka i zawsze byłam ciekawa, co będzie dalej
a na internecie od czasu do czasu gram w Bubble Trouble na miniclip.com to tak w ramach odreagowywania |
|
|
|
 |
She
Czytelnik

Wiek: 20 Dołączyła: 19 Paź 2005 Posty: 155 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 2006-08-14, 22:46
|
|
|
Rzadko gram, ale jeśli już to... Mario i Sims2 w nic więcej nie umiem |
|
|
|
 |
Mario
Nowicjusz

|
Wysłany: 2006-08-14, 23:32
|
|
|
| She napisał/a: | | ale jeśli już to... Mario |
Czuję się zaszczycony
Ja także rzadko grywam, jednak jeśli juz to... Football Manager i różne gry ekonomiczno strategiczne |
|
|
|
 |
Włóczykij
Nowicjusz

|
Wysłany: 2006-08-15, 00:05
|
|
|
Pamiętam, jak zarywałem noce przed "Diablo II". Kiedyś, w środku klimatycznej rozgrywki (długie i ciemne korytarze, mroczny soundtrack na słuchawkach, w pokoju ciemno...) moja mama zakradła się, żeby stuknąć mnie w ramię i wygonić spać.
Oczywiście, dostałem zawału, wrzasnąłem i znowu dostałem zawału Jeśli gra jest z historią, i dobrze opowiedziana...wciąga mnie. Dlatego wolę starocie z dobrą fabułą od nowoczesnych fajerwerkowych bubli, czasami.
A "Sims 2"? Fajne jest? Bo nie miałem okazji jeszcze... |
|
|
|
 |
aredhela
Wielbiciel słowa pisanego Zagubiona w mroku

Wiek: 27 Dołączyła: 01 Lis 2005 Posty: 514 Skąd: Nan Elmoth
|
Wysłany: 2006-08-15, 00:06
|
|
|
Też grywałam kiedyś dużo, teraz również na to nie mam czasu, a i ochota przeszła.
Ale ostatnio wybierałam przede wszystkim przygodówki: Najdłuższa podróż i Syberia to były i są moje królowe w tym gatunku.
Mam też ulubioną pół przygodówkę, pół zręcznościową chyba, pt. Darkened Skye (gdy już poznałam całą historię, grałam w nią jeszcze kilka razy dla bajecznej muzyki).
No i jeszcze Thief, ale to już nawet nie wiem, jaki gatunek , nie bardzo się na tym znam. Ale fabuła i atmosfera jest super, zresztą w każdej grze szukam przede wszystkim ciekawej historii. Pomijając to, co trzeba samemu wykonać, miałam zawsze wrażenie, że oglądam ciekawy film, a już bardzo lubię wszelkie znajdowane po drodze dzienniki, papirusy, notatki, tego typu rzeczy... |
|
|
|
 |
Ania
Stały czytelnik

|
Wysłany: 2006-08-15, 08:56
|
|
|
Heroes III |
|
|
|
 |
kubekszachisty
Zaglądacz

|
Wysłany: 2006-08-15, 14:07
|
|
|
| Włóczykij napisał/a: | Kiedyś, w środku klimatycznej rozgrywki (długie i ciemne korytarze, mroczny soundtrack na słuchawkach, w pokoju ciemno...) moja mama zakradła się, żeby stuknąć mnie w ramię i wygonić spać.
Oczywiście, dostałem zawału, wrzasnąłem i znowu dostałem zawału |
Takie gry sa najlepsze
Ja tak mialam jak kiedys gralam w Wolfensteina
Fajnie tez czasami czlowiek musi wygladac jak sie tak prawie przykleja do monitora, drzacymi rekami dociska z calej sily WSAD , jakby to cokolwiek mialo pomoc
Hehehe |
|
|
|
 |
Jędruś
Milczek

|
Wysłany: 2006-08-15, 15:17
|
|
|
Ja teraz gram tylko w dwie gry:
- Football manager 2006
- Diablo II (powrót po latach przerwy)
A tak przy okazji - znacie może jakiegoś fajnego, darmowego, sieciowego RPG? Kiedyś grałem w MU-Online, ale twórcy trochę je zepsuli, i Lineage (ale jakoś szybko mi się znudziło). |
|
|
|
 |
|
|
Suknie Slubne
|
|
|