Badź piękna tego dnia. Suknie Ślubne dla Ciebie na ten wyjątkowy dzień
|
MICHAEL JACKSON ŻYCIE I ŚMIERĆ KRÓLA POPU |
| Autor |
Wiadomość |
emicron
Nowicjusz
|
Wysłany: 2009-08-05, 17:54 MICHAEL JACKSON ŻYCIE I ŚMIERĆ KRÓLA POPU
|
|
|
Czy ktoś miał już przyjemność przeczytać tę książkę?? Jak wrażenia?? Ja właśnie zamówiłem w wydawnictwie i czekam na dostawę, aby przejrzeć.
Życie i śmierć króla popu
Autor/autorzy:
* Kevin J. Fox
VIDEOGRAF II
Oprawa: Miękka
Format: 13.0x20.5cm
Ilość stron: 208
Wydanie: 1
Rok wydania: 2009
ISBN: 978-83-7183-723-4
Historia życia i zawrotnej kariery artystycznej Michaela Jacksona, wielkiego artysty, ikony popkultury. Jego życie prywatne owiane było nimbem tajemnicy: ekscentryk, dwukrotnie żonaty, oskarżany o molestowanie nieletnich, poddający się licznym operacjom plastycznym, a przy tym wrażliwy człowiek wspierający hojnie działalność charytatywną i troskliwy ojciec. Od dzieciństwa na scenie, nie zaznał rodzinnego ciepła, co wpłynęło na całe jego późniejsze życie. Nagła śmierć w przededniu powrotu na scenę to jeszcze jedna zagadka, tym razem ostatnia w jego życiu. |
|
|
|
 |
Reklama
|
|
 |
Yojimbo
Nowicjusz

|
Wysłany: 2009-08-05, 18:22
|
|
|
Biografia M.Jacksona zasadniczo niezbyt mnie interesuje natomiast myślę, że a priori jestem w stanie stwierdzić, że jest to książka słaba.
Wydana parę tygodni po śmierci faceta i już ma, między innymi, traktować o zagadce jego śmierci? To zakrawa na farsę....pardąsik....zakrawa na dobry pomysł marketingowy wykorzystujący owczy spęd wokół osoby Dżeksona panujący ostatnio.
Podejrzewam, że część biograficzna zawierać będzie naprędce sklecone fakty, fakciki i faktoidy z różnych źródeł a część o jego śmierci będzie jakąś naprędce skleconą zbieraniną hipotez i gdybanek.
Porządnej biografii nie da się sklecić i wydać w kilka tygodni. Przecież nawet policja nie zakończyła jeszcze dochodzenia! |
|
|
|
 |
emicron
Nowicjusz
|
Wysłany: 2009-08-05, 22:37
|
|
|
| Yojimbo napisał/a: | Biografia M.Jacksona zasadniczo niezbyt mnie interesuje natomiast myślę, że a priori jestem w stanie stwierdzić, że jest to książka słaba.
Wydana parę tygodni po śmierci faceta i już ma, między innymi, traktować o zagadce jego śmierci? To zakrawa na farsę....pardąsik....zakrawa na dobry pomysł marketingowy wykorzystujący owczy spęd wokół osoby Dżeksona panujący ostatnio.
Podejrzewam, że część biograficzna zawierać będzie naprędce sklecone fakty, fakciki i faktoidy z różnych źródeł a część o jego śmierci będzie jakąś naprędce skleconą zbieraniną hipotez i gdybanek.
Porządnej biografii nie da się sklecić i wydać w kilka tygodni. Przecież nawet policja nie zakończyła jeszcze dochodzenia! |
W pełni się z Tobą zgodzę, szczególnie z ostatnią zwrotką. Policja nie zna jeszcze dokładnie przyczyn, a sprawa jest nadal w toku.
Jednak jak tylko przyjdzie od razu przeczytam i zdam relację |
|
|
|
 |
truskawka
Nowicjusz
|
Wysłany: 2009-09-09, 13:32
|
|
|
| przeglądałam tę książkę ale szczerze to tylko niektóre fakty przykuły moja uwagę bo nie wiedziałam w ogóle ze miały miejsce a tak to już wszystko w tv można było się dowiedzieć bo po jego śmierci wywlekali wszystko na światło dzienne dotyczące jego życia.... |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|